www.rod-borowka.pl
  • Mapa strony
  • Kontakt

16.06.2020

Walne zebranie sprawozdawcze za 2019 r.

Z uwagi na stan epidemii walne zebranie sprawozdawcze nie mogło się odbyć w statutowym terminie tj. do 15 czerwca. Zgodnie z uchwałą Krajowego Zarządu PZD termin został przedłużony do 31 lipca 2020 r..

Realizując swoje statutowe zadania Zarząd ROD planuje przeprowadzić walne zebranie sprawozdawcze w dniu 4 lipca 2020 r. Miejsce Zebrania, jak co roku, w sali konferencyjnej CWKS „Zawisza” przy ul Gdańskiej 163 w Bydgoszczy. Początek o godz. 9:00, a wypadku braku kworum w drugim terminie o godz. 9:30, tego samego dnia. Uchwały zebrania odbytego w II terminie sa ważne bez względu na ilość członków obecnych na zebraniu. Zarząd ROD serdecznie zaprasza wszystkich członków PZD naszego Ogrodu na to ważne, dla naszej społeczności, wydarzenie. Poniżej dokumenty przygotowane na Zebranie (sprawozdania,  plany, projekty uchwał).

Jednocześnie informujemy, iż odbycie zebrania jest uzależnione od decyzji Rady Krajowej PZD w sprawie walnych zebrań sprawozdawczych w ROD, która ma być podjęta na posiedzeniu w dniu 25 czerwca 2020 r.

Sprawozdanie Zarządu za 2019r

Zaproszenie na walne zebranie 04.07.20 r

Porządek obrad walnego zebrania

Regulamin walnego zebrania

Uchwała Nr 5 – opłaty ogrodowe

Uchwała Nr 6 – opłata energetyczna

Uchwała Nr 7 – za zużycie energii el.

Uchwała nr 8 – opłata wodna

Uchwała Nr 9 – za zużycie wody